Flute Focus For Serious Request 2017

Zaterdag 16 december 2017 om 11:00 uur

Fluitensemble Flutonicum & Dwarsfluitleerlingen van Coralien Vierstra geven een presentatie waarbij de combinatie fluit -piano centraal staat. Medewerking wordt verleend door pianiste Meta Heerze. Een gevarieerd programma met o.a. Bach, Pergolesi, Disneymuziek, Thijs van Leer. Muziek voor alle leeftijden en de toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage na afloop wordt zeer op prijs gesteld en gaat naar Serious Request. In januari 2018 starten weer nieuwe cursussen voor beginners vanaf 6 jaar, jongeren en volwassenen. Als je meer wilt weten of een proefles wilt volgen: Bel gerust naar Coralien Vierstra: 06-51880258 of schrijf je in voor een proefles via webstie www.studioflutonicum.nl Leslokatie: Gebouw Irene ( achter de Grote kerk) Apeldoorn

Amley Rix

Zaterdag 16 december 2017 om 16:00 uur

Amley Rix is een country singer-songwriter en gitarist die je meeneemt “on a journey”. Samen met haar banjo, akoestische gitaar en songteksten die vertellend, verrassend en eerlijk zijn. Ze heeft het eiland Texel, waar ze is opgegroeid, verruilt voor het vaste land om zich volledig te kunnen storten op haar muziek. Van kleins af aan was het maken van muziek al haar grootste passie. Na het horen van grootheden als Merle Haggard, Hank Williams en Glen Campbell is ze begonnen met het schrijven van eigen liedjes. Tijdens haar optredens speelt ze eigen werk en covers variërend van Johnny Cash tot aan Dolly Parton. “Ik luister naar heel veel verschillende muziek, maar country heeft voor mij toch iets speciaals. Een bepaald soort liefde. Door o.a. de instrumenten die country muziek kenmerkt(banjo, fiddle, steelguitar enz.) en de pakkende, prachtig geschreven muziek en songteksten.” Haar grootste droom is om naar “The Capital of Country Music” Nashville af te reizen.

Serious Apeldoorn vanuit ‘t Cafeetje van Marja

Dinsdag 19 december 2017 om 12:00 uur

In de week van 3FM Serious Request zenden wij live uit vanuit ‘t Cafeetje van Marja. Wij hebben live muziek, interviews, en natuurlijk houden wij jou op de hoogte van alle activiteiten over en rondom 3FM Serious Request in Apeldoorn. Kom jij ook gezellig kijken en luisteren? Van dinsdag 19 december t/m zaterdag 23 december van 12:00u tot 20:00u. En op zondag 24 december van 12:00u tot 18:00u.

Serious request bij cafeetje van Marja

Woensdag 20 december 2017 om 20:30 uur

Ben jij één van die duizenden Apeldoorners die onze clip “Apeldoorn” heeft gezien? Dan kan jij ‘t nummer vást meezingen. En dát kan binnenkort!! MONO speelt Live “Apeldoorn” (en andere toekomstige hits).🤗 Bij het Serious Request feestje in ‘t Cafeetje van Marja. In het voorprogramma spelen de fantastische act Excellentie en Danny Kalima (bekend van The Voice)! Kom allemaal op Woensdag 20 December. De entree van €2,50 gaat naar Serious Request. Het Apeldoorns feestje dat je níet wilt missen!!!